100 procent wol

Jouw creaties realiseren met 100 procent wol

Natuurlijke ingrediënten zijn een van de bestanddelen van verschillende soorten stoffen. In de meeste gevallen is het gecombineerd met een ander materiaal, waardoor er een mooie textuur ontstaat. Alleen zijn er ook natuurlijke ingrediënten die voor de mooiste uitstraling zorgen. Een van de voorbeelden is 100 procent wol. Deze stof biedt een groot aantal mogelijkheden voor het maken van bijvoorbeeld kledingstukken.

Veel warmte en een comfortabele stof

100 procent wol is een natuurlijk materiaal, dat zowel voor kledingstukken als woondecoratie gebruikt kan worden. Het is een materiaal dat een groot aantal eigenschappen heeft. Denk hierbij aan een duurzaam materiaal, welke van nature ook als warmte-isolator dient. In de wintermaanden kan je jouw lichaam daarom goed warm houden met deze kledingstukken of een wollen deken. Ook voelt het direct zacht aan, wat wederom een reden is om hiervoor te kiezen. Doordat het ook nog eens licht aanvoelt, zal het te allen tijde comfortabel zijn.

Meer warmte in huis halen

Deze stoffen bestellen doe je ook vanwege de ademende werking. Je kan jouw temperatuur hier nog meer mee regelen. De veerkracht van de stof kan er daarbij voor zorgen dat alles zijn oorspronkelijke vorm behoudt en kreukherstellend is. Tevens zal het geen vuil aantrekken, waardoor het ook een geschikte keuze is voor mensen met allergieën. Je kan al jouw kledingstukken eenvoudig maken. Ook verschillende decoraties voor in de woning kan je met wol meer luxe en warmte geven. Het enige waar je nog een keuze in hoeft te maken zijn de beschikbare kleuren en tinten.