100 Viscose

De eigenschappen van 100 viscose op een rij

Heb je een mooie 100 viscose stof op het oog? Dan is het belangrijk dat je ook naar de eigenschappen van deze stof kijkt. Het is namelijk een van de stoffen waar je een groot aantal eigenschappen bij terug kan vinden. Alle eigenschappen samen zorgen dat je de stof voor een groot aantal doeleinden kan gebruiken. Maar welke eigenschappen mag je dan niet over het hoofd zien?

Geschikt voor de zomermaanden

Een van de grootste eigenschappen van 100 viscose is dat deze stof koel is. Het is daarom de perfecte stof voor het realiseren van kledingstukken voor de zomermaanden. Daarbij neemt deze viscose stof snel veel vocht op, waardoor je geen plakkerig gevoel krijgt. Sommigen gebruiken het daarom ook voor het realiseren van kussens voor in en rondom de woning. De mooie glans geeft ook een extra luxe met zich mee. Als je de verschillende prints kiest die het beste bij jouw persoonlijkheid passen, zorg je voor de gewenste uitstraling.

Maak de mooiste kledingstukken

De 100 viscose stoffen bestellen kan helpen bij het realiseren van kledingstukken en decoratie. Alleen dien je er wel rekening mee te houden dat de stof minder sterk is dan bijvoorbeeld katoen. Ook zal het snel kreuken, waardoor je er iets meer onderhoud aan uit moet voeren na het wassen. Zodra je de kledingstukken aantrekt, kan het soepel vallen. Jij maakt de mooiste kledingstukken voor in de zomermaanden en kan jouw woning ook de gewenste uitstraling geven. Steeds weer kan jouw creativiteit tot uiting komen.