80 viscose

Zo is 80 viscose verwerkt in stoffen

Verschillende stoffen zorgen ervoor dat je iedere dag weer jouw creativiteit de vrije loop kan laten gaan en daarmee creaties maakt die je in het dagelijkse leven kan gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld decoratie maken voor in de woning, maar ook kledingstukken die je iedere dag wilt aantrekken. Een van de stoffen waar je dan naar kan kijken is 80 viscose.

Eigenschappen die elkaar helpen

80 viscose is een soort stof dat voor 80 procent uit viscose bestaat en voor 20 procent uit een linnen stof. Hierdoor heb je ook andere eigenschappen dan wanneer je voor een 100 procent stof kiest. Viscose neemt over het algemeen snel veel vocht op en is koel. Daarom is het een geschikt materiaal voor het maken van zomerkleding. Alleen zal de sterkte weggaan als het nat wordt. Linnen is juist weer bestand tegen weersinvloeden. Deze eigenschappen kunnen elkaar daarom versterken en zorgen voor een lange levensduur van ieder kledingstuk.

Glanzende stoffen voor kleding en decoratie

80 viscose zorgt ook voor een mooie glans op de stof. Linnen is vaak wat matter, maar doordat het in mindere mate aanwezig is, zal deze matheid niet opvallen. De robuustheid van de stof kan helpen om naast de kledingstukken ook decoratie voor de woning te ontwikkelen die voor langere tijd meegaan. Deze stoffen bestellen bieden jou dus de gelegenheid om te allen tijde iets moois te ontwikkelen. Door de kleuren aan te schaffen die je nodig hebt, kan je snel beginnen met het uiten van jouw creativiteit.