Geplaatst op

Blauwe stoffen

Verschillende soorten blauwe stoffen

Blauw is een gangbare kleur die bij veel andere kleuren past. Door het veelzijdige karakter van deze kleur is het ook een gewilde kleur voor in stoffen. Wij bieden hierbij verschillende soorten stof aan in het blauw. Als je graag wol wilt kopen in het blauw, hebben wij bijvoorbeeld een elegante blauwe, gemêleerde variant te verkrijgen. Daarnaast bieden wij katoenen blauwe stoffen aan, combinaties van katoen stof met linnen stof en er is een aanbod voor liefhebbers van jersey stof bij ons beschikbaar. Of ben jij juist op zoek een meubelstof in het blauw? Ook dan zijn er mogelijkheden voor jou. Koop er bijpassende naaigaren bij om het helemaal af te maken.

Korting bij het bestellen van veel blauwe stoffen

Wanneer je bij ons 10 meter aan stof of meer bestelt, van één product, ontvang je een korting van maar liefst 10 procent op dit product. Dit geldt voor alle blauwe stoffen die jij wilt bestellen, van organza in verschillende tinten blauw tot katoen tricot stoffen en lycra.

Snelle levering van stof blauw

Meubelstof in het blauw of een andere soort blauwe stof bestellen, kan heel gemakkelijk op onze website, waarbij je zelf een precieze hoeveelheid aan kunt geven in centimeters nauwkeurig. Ook betaal je hierbij veilig met een van onze vele betaalmethodes. Is je bestelling hoger dan 70 euro? Dan mogen wij je ook nog eens verblijden met een gratis verzending.

Vervolgens verzorgen wij een snelle en volledige verzending en levering van jouw producten door onze grote voorraad aan verschillende soorten stoffen. Hierdoor kun jij snel beginnen met het samenstellen van jouw eigen creatie met de goedkope, blauwe stoffen van jouw keuze.