Direct Herfst / Winterstoffen 2020 Royal Look online shoppen

De koude wintermaanden zijn alweer aangebroken, dus de winterstoffen kunnen vernaaid worden!

Bekijk het ruime assortiment winterstoffen van Royal Look nu online:

Wees goed voorbereid en trotseer deze koude maanden met bijvoorbeeld een mooie jas van één van onze verschillende wollenstoffen of een lekkere vest van onze nieuwe Diamond Sweat Jersey. Of voor de kinderen een joggingpakje, gemaakt van één van onze gloednieuwe Jogging Prints, voorzien van de leukste printjes! Een leuke nieuwkomer zijn de Katoen Jersey Melange! Deze stof is van een heerlijke dikke kwaliteit en voelt echt bijzonder zacht aan! Een echte aanrader voor een leuk vestje of shirt!

Onze winter stoffen bestaan uit effen en uni stoffen. Dit ruime assortiment proberen we wekelijks uit te breiden met leuke nieuwe stoffen met een goede prijs kwaliteit verhouding. De herfst- en winterstoffen collectie hebben wij speciaal voor u samengesteld. In deze collecte vindt u een variatie van de dikkere stoffen. Hiermee wordt voornamelijk winterkleding gemaakt, of wordt in combinatie met een winterstof gekocht. 

De collectie bestaat onder andere uit: Boordstof, Diamond Sweat Jersey, Fluweel stretch, Gebreide sweaterstof, Jogging prints, Jeans, Katoen tricot print, Katoenen tricot, Polar Fleece, Punta di Roma, Sweaterstof / Jogging, Tricot print mix, Uni mantelwol en Wol prints

Zodra wij nieuwe stoffen hebben toegevoegd aan onze collectie, brengen wij u daar graag van op de hoogte! Like Royal Look op Facebook om op de hoogte te blijven van ons aanbod! U kunt zich bij ons ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

herfst- en winterstoffen