Ecru stof

Ecru stof: luxe voor jouw woning en kleding

Ben je aan het kijken naar stoffen die veel luxe geven? Dan moet je niet alleen kijken naar de materialen die deze luxe geven, maar ook naar kleuren. Sommige kleuren zorgen namelijk voor een geheel andere uitstraling en kunnen alles tot een mooi geheel brengen. Een goed voorbeeld hiervan is een ecru stof. Je kan deze stoffen online aanschaffen, zodat je direct jouw creativiteit de vrije loop laat gaan.

In meerdere stofsoorten te verkrijgen

Een ecru stof is een kleurtint die bij een groot aantal andere kleuren past. Ecru zorgt bijvoorbeeld voor meer rust als je een drukkere print hebt gekozen voor jouw interieur. Naast de rust die de kleur brengt, is het ook een tint die luxe uitstraalt. Het wordt daarom vaak gebruikt in een woning, maar ook bij kledingstukken. Hiervoor kan je meerdere stofsoorten aanschaffen. Denk aan een katoen stof, maar ook polyester, jute of canvas. Ieder stofsoort heeft weer andere eigenschappen waar je van kan profiteren.

Maak de juiste keuzes voor jouw nieuwe stof

Voordat je een ecru stof aanschaft, is het van belang dat je goed voor ogen hebt wat je hier allemaal mee wilt realiseren. Je moet er namelijk voor zorgen dat je de juiste afmetingen in handen krijgt. De goedkope stoffen zijn in meerdere afmetingen te verkrijgen. Zo kan je de stof bestellen in de gewenste meters, maar ook op rol. Je hoeft dan niet lang meer te wachten totdat je de creaties kan maken. Vergeet ook niet om naar de andere kleurtinten te kijken, welke je met elkaar kan combineren.