Geplaatst op

Exclusieve meubelstoffen

Breed aanbod aan exclusieve meubelstoffen online

Bij Royal Look krijg je toegang tot een grote selectie van exclusieve meubelstoffen van een hoge kwaliteit en met een eerlijke en lage prijs. Met deze stoffen kun je meubels op een unieke en originele manier bekleden, waardoor ze er weer als nieuw uitzien en luxe en klasse uitstralen. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren polyester stof, verduisteringsstof en katoen om zelf je meubels te bekleden. Deze stoffen zijn voorzien van diverse opdrukken en patronen om aan ieders wensen en voorkeuren te voldoen.

Polyester voor het gebruik in luxe meubelstoffen heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Het is een vlekbestendige soort stof;
  • verkleurt niet snel bij veel blootstelling aan zonlicht;
  • is een sterke stof met een hoge slijtvastheid.

Stevige meubelstoffen en tips voor onderhoud

Bij het selecteren van geschikte meubelstoffen houden wij diverse, essentiële kwaliteitseisen aan, waaronder een hoge slijtvastheid. Dit is belangrijk om een hoge levensduur van onze producten te garanderen. Onze meubelstoffen kun je lang mooi houden door ze goed te onderhouden. Neem het bijvoorbeeld regelmatig goed af en gebruik waar mogelijk een overtrek dat je kunt wassen.

Exclusieve meubelstoffen eenvoudig bestellen

Onze exclusieve meubelstoffen online bestellen is een eenvoudig proces, waarbij je op de centimeter nauwkeurig een hoeveelheid stof kunt afnemen. Hierbij vul je het aantal meters, met decimalen, in op de teller en ontvang je enkel de benodigde hoeveelheid om bijvoorbeeld die mooie bank of stoel mee te bekleden.

Daarbij verzorgen wij een veilige betaling van onze luxe meubelstoffen en een groot aanbod aan mogelijke betaalmethodes om uit te kiezen. Op deze manier worden veiligheid en efficiëntie gegarandeerd bij stoffen bestellen.

Korting en een snelle levering

Ben je van plan 10 meter of meer van een bepaalde exclusieve meubelstof te kopen? Dan krijg je van ons 10 procent korting cadeau. Daarnaast krijg je de verzending van je producten er gratis bij als je meer dan 70 euro aan stoffen bij ons afneemt. Dit maakt het een voordelige keuze om bij ons je stoffen in te slaan.

Vervolgens zorgen wij voor een snelle verwerking, verzending en levering van jouw favoriete, goedkope stoffen, waardoor jij deze snel in huis hebt. Hiervoor hebben wij een grote en uitgebreide voorraad tot onze beschikking om jouw bestelling volledig en snel thuis te kunnen laten bezorgen.