Geplaatst op

Gordijnstof grijs

De veelzijdige en elegante grijze gordijnstof

In ons aanbod van gordijnstoffen hebben wij ook een grijze gordijnstof opgenomen, wat een veelzijdig en elegant product is. Binnen deze categorie hebben we nog verschillende keuzes voor jou, zoals de keuze tussen verschillende stoffen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor linnen stoffen, polyester stof en katoen. Daarnaast kun je nog kiezen voor een verduisteringsstof en verschillende patronen en printen op de gordijnstof in het grijs.

Wanneer je wat extra grijze gordijnstof inslaat, kun je hier nog bijpassende kussenhoezen van maken, waardoor je verschillende elementen in jouw interieur op een subtiele en handige manier op elkaar afstemt.

Makkelijk zelf gordijnen maken

Van onze stoffen maak je gemakkelijk je eigen gordijnen, waarbij er vaak ook weinig afwerking nodig is om er mooie en elegante gordijnen van te maken voor in de slaapkamer, woonkamer of studeerkamer. Overigens kun je op de centimeter nauwkeurig bij ons stoffen bestellen, waardoor je alleen de hoeveelheid grijze gordijnstof in huis haalt die jij echt nodig hebt.

Heb jij bijvoorbeeld 125 centimeter aan gordijnstof in het grijs nodig? Vul dan 1,25 in op de teller en ontvang precies deze hoeveelheid aan stoffen. Doordat het bij ons mogelijk is om je stoffen heel nauwkeurig af te nemen, houd je ook minder stof wat je niet meer kunt gebruiken en daardoor moet weggooien.

Kortingen op grijze gordijnstoffen

Ben je van plan om bij Royal Look 10 meter of meer van een bepaald product te kopen? Dan krijg je van ons 10 procent korting op dat product. Daarnaast kunnen we je ook een gratis verzending aanbieden als je bestelling in totaal hoger is dan 70 euro. Hierbij zorgen we tevens voor een veilige betaling door de vele betaalmethodes die wij aanbieden bij stoffen bestellen.

Grote voorraad en snelle verzending en levering

Nadat je jouw bestelling bij ons hebt geplaatst, zorgen wij voor een snelle verwerking, verzending en levering van jouw aankoop. Hiervoor hebben wij een grote voorraad tot onze beschikking om ervoor te zorgen dat jij jouw grijze gordijnen snel in elkaar kunt zetten en op kunt hangen. Dit maakt stoffen kopen bij Royal Look nog leuker en aangenamer, waarbij je kunt genieten van kwalitatief hoogwaardige stoffen voor een eerlijke en lage prijs.