Geplaatst op

Leatherlook stof

Leatherlook stof als meubelstof

Wil jij al een hele tijd je eigen meubelstuk bekleden met een kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle stof met een stoer tintje? Kies dan voor onze leatherlook stof. Deze grijs gekleurde stof valt in de categorie van meubelstoffen en is dus ideaal voor het bekleden van een meubelstuk. Denk hierbij aan de bekleding van banken, kussens en stoelen voor in jouw interieur.

Wil je deze stof in een grijze leatherlook liever voor een kledingstuk gebruiken? Dat is ook mogelijk, waarbij het onder andere erg geschikt is voor een leuk jasje of tasje met een leather look uitstraling. Het materiaal valt soepel en is van de binnenkant gemaakt van zacht acryl. Naast acryl is er voor deze leatherlook stof ook gebruik gemaakt van polyester stof.

Leatherlook stof makkelijk bestellen

Je kunt bij ons heel makkelijk jouw favoriete stof bestellen, zoals de grijze leatherlook stof, maar ook kunstleer en organza, wat een dunne vorm van textiel is. Hierbij bepaal je zelf, op de centimeter nauwkeurig, de afmeting van de aangeleverde stof, waarna je veilig betaalt met de door jou gekozen betaalmethode. Zo is de leatherlook stof kopen uiterst eenvoudig. Bij een bestelling van meer dan 70 euro worden je stoffen gratis verzonden en als je meer dan 10 meter van hetzelfde product bestelt, krijg je ook nog eens 10 procent korting op dit product.

Leatherlook stof snel laten bezorgen

Na jouw aankoop gaan we de leather look bestelling gelijk verwerken om een snelle verzending en levering te garanderen. Hierdoor heb jij jouw favoriete stoffen snel in huis om er de mooiste creaties van te maken voor in het interieur of in kleding.