Geplaatst op

Minky stof

Wat is minky stof eigenlijk?

Je hebt er wellicht nog nooit van gehoord, maar het bestaat wel in de stoffenwereld: minky stof. Dit is een fleece stof en het is heel erg comfortabel en zacht en daardoor geschikt voor verschillende doeleinden. Het is gemaakt van polyester stof en wordt veel gebruikt voor het maken van babydekens en -kleertjes, huispakken, teddies, jassen en omslagdoeken. Minky stoffen voelen heel zacht aan en lijken hierdoor op pluche velours stof. Minky stof is zachter dan fleece en heeft een korte vacht-textuur.

Nauwkeurig minky stof kopen

Minky stof bestellen kan bij ons uiterst eenvoudig, waarbij je heel nauwkeurig een afmeting kan invoeren. Deze kun je in meters aangeven, waardoor je voorkomt dat je te veel stoffen koopt die je niet allemaal kunt gebruiken. Zo geef je je gewenste afname op en koop je alleen de hoeveelheid minky stof die je nodig hebt.

Gemakkelijk en veilig minky stof bestellen

Bestel je minky stoffen eenvoudig op onze website, waarbij je bij een bestelling van meer dan 70 euro een gratis verzending erbij krijgt. Overigens krijg je ook 10 procent korting op een product als je hiervan 10 meter of meer bestelt. Je kunt hierna veilig betalen met de betaalmethode van jouw keuze uit ons brede aanbod van betaalmogelijkheden.

Snelle verzending en levering

Vervolgens gaan wij gelijk voor jou aan de slag om een snelle verzending en levering van jouw product of producten te verzorgen. Hiervoor hebben wij een grote voorraad, waardoor een volledige en snelle levering gegarandeerd wordt. Zo kun jij snel genieten van onze goedkope stoffen met een hoge kwaliteit, waarvan jij je eigen mooie en unieke creatie maakt.