Neon stoffen

Opvallende creaties met het gebruik van neon stoffen

Sommige kledingstukken of decoratie moeten opvallen. Dit kan alleen als je hier ook de juiste stofsoorten voor aanschaft. Een van de varianten die te allen tijde op zal vallen binnen jouw interieur, is het gebruik van neon stoffen. Deze stoffen kunnen op een groot aantal manieren verwerkt worden in de decoratie of kleding. Je hebt iedere keer weer nieuwe mogelijkheden om jouw creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Laat decoratie eruit springen in het interieur

De neon stoffen zijn een variant waar je mooie creaties mee kan maken, welke direct opvallen. Vooral voor decoraties kan dit daarom een geschikte keuze zijn. Als je meer kleur aan wilt brengen zijn stoffen bestellen in een van de felle kleuren een manier om de decoraties eruit te laten springen in de woning. Met een groot aantal kleurtinten zijn er voldoende opties om het interieur tot een mooi geheel te brengen. De stoffen combineren met rustigere kleuren maakt er een mooie balans van.

In meerdere afmetingen verkrijgbaar

De neon stoffen zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. De goedkope stoffen kan je bijvoorbeeld in de gewenste afmeting verkrijgen, maar ook op rol krijgen. Vooral als je meerdere creaties wilt maken is het aan te raden om voor rollen te kiezen. Je kan zo te allen tijde aan de slag met het ontwikkelen van de mooiste decoratie. Als je alleen neon toe wilt voegen aan bepaalde kledingstukken, zorg je dat je een aantal meter stof in handen hebt. Je kan zelf bepalen hoeveel stoffen je aanschaft, zodat je nooit met lege handen komt te zitten.