Online stoffenwinkel

✔ Gratis verzending boven de € 70 ✔ Veilig online betalen ✔ Snelle levering

[smartslider3 slider=”1″]

Populaire producten

Welkom bij Royal Look

Uw online stoffenwinkel

DE ONLINE STOFFENWINKEL

Welkom op de online stoffenwinkel van Royal Look. Royal Look is een Nederlandse stoffen webshop en biedt een breed assortiment basisstoffen, modestoffen, kinderstoffen, interieurstoffen, feeststoffen en confectiestoffen aan. Onze passie is stoffen, al meer dan 30 jaar. Kwaliteit en een scherpe en eerlijke prijs staan bij ons voorop. Door een continue toevoer en rechtstreekse inkoop kunnen we u de beste prijs en snelle levering garanderen.

Onze klanten zijn net zo belangrijk als onze stoffen. Op basis van jouw feedback trachten we ons assortiment uit te breiden en steeds te verbeteren! Naast onze online stoffen webshop, zijn wij ook aanwezig op alle Stoffencircus markten in Nederland, België en Duitsland en iedere zaterdag op de weekmarkt in Rotterdam-Centrum.

EENVOUDIG ONLINE STOFFEN SHOPPEN?

Misschien heb jij nog niet veel ervaring met naaien of wil je inspiratie opdoen? Geen probleem! Bij ons kunt u bij elke stof in de omschrijving tips terugvinden waarvoor de stof allemaal te gebruiken is. Zo is het voor jou gemakkelijk om te weten of de stof geschikt is voor het naaien van een kledingstuk of juist beter is als decoratie-accessoire. Heb je nog vragen over onze stoffen? Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze! Neem dan ook gerust contact met ons op!

Het assortiment stoffen per meter wordt wekelijks uitgebreid. De prijzen van stoffen worden dan ook per meter weergegeven. Wilt u stoffen bestellen voor een klein naaiproject? Al deze goedkope stoffen zijn al vanaf 0,5 meter te bestellen!

Voor bestellingen onder de €70,- betaal je normaal gesproken €5,95 voor verzending in Nederland en €7,50 naar België. Bestellingen boven de €70,- worden gratis verzonden!

Wij wensen jou veel plezier bij het shoppen van uw stoffen bij de online stoffenwinkel Royal Look!