Geplaatst op

Stof textuur

Wat valt er binnen de categorie textuur stof?

Onder de stof textuur verstaan we onder andere Burlington, Gabardine en Terlenka stoffen en het betreft een kreukvrije en soepel vallende stof die voor diverse doeleinden wordt ingezet. Na het wassen, drogen texture stoffen snel en daarnaast verkleuren ze nauwelijks over tijd. Dit komt doordat de stoffen een andere textuur hebben en net anders geweven zijn.

Textuur stof is met name geschikt als kledingstof door het soepele karakter, waarbij er leuke jurken, tunieken en jassen van gemaakt kunnen worden. Het wordt bijvoorbeeld in diverse soorten kledingstukken veel gebruikt in theaters en tijdens carnaval. Tevens worden textuur stoffen gebruikt voor de aankleding van feesten, zoals voor de bekleding van geluidsinstallaties en tafelrokken of als wandbekleding.

Bestel een precieze hoeveelheid stof textuur

Wanneer je de texture stoffen van jouw keuze gevonden hebt in ons aanbod kun je heel nauwkeurig je stoffen online bestellen. Vul op onze website het aantal meters met decimalen achter de komma in en ontvang zo alleen de hoeveelheid stof die je nodig hebt voor jouw bijzondere creatie. Zo voorkom je dat je veel stof overhoudt en eventueel moet weggooien.

Korting op textuur stoffen

Wanneer je van jouw favoriete texture stof een hoeveelheid van 10 meter of meer bestelt, krijg je 10 procent op deze stof van ons cadeau. En bestel je in totaal meer dan 70 euro aan stoffen? Dan krijg je er een gratis verzending van jouw goedkope stoffen bij. Al onze stoffen, van alcantara stof tot satijn en viscose stof, zijn hierbij van een hoge kwaliteit en worden tegen een eerlijke prijs aangeboden.

Veilige betaling

Tijdens het online stoffen bestellen via onze website kun je kiezen uit veel verschillende betaalmethodes. Kies hieruit de methode van jouw voorkeur. Overigens verzorgen wij altijd een veilige en makkelijke betaling, waardoor het aankoopproces uiterst aangenaam is.

Grote voorraad en snelle verzending en levering

Nadat je een order bij ons hebt geplaatst zorgen wij voor een snelle verwerking, verzending en levering van je bestelling. Hiervoor hebben wij een grote voorraad tot onze beschikking, waardoor jouw bestelling snel en volledig bij jou thuis aankomt. Zo kun je snel aan de slag met het maken van die kleding of bekleding van de stof texture.