Tussenvoering

Verstevig jouw naaiwerk met een tussenvoering

Ben je bezig met een nieuw naaiwerk en wil je hier extra stevigheid in aanbrengen? Dan moet je gebruik maken van een tussenvoering. Vlieseline is een tussenvoering die deze stevigheid kan geven en een langere levensduur kan geven aan de projecten die je realiseert. Er zijn dankzij de eigenschappen een groot aantal doeleinden mogelijk. Maar waarvoor gebruik je deze stof dan precies?

Versteviging voor jassen en kostuums

Een tussenvoering zorgt dat de delen waar deze voering is aangebracht extra stevigheid krijgen. De voering is een veelgebruikt middel voor het verstevigen van zakken en kragen, omdat je deze iedere dag weer gebruikt en je ook jouw benodigdheden hierin wilt houden. Vooral bij het maken van jassen en kostuums is het daarom aan te raden om hier gebruik van te maken. De stoffen online bestellen kan in een groot aantal kleurmogelijkheden en je past het helemaal aan de gewenste uitstraling aan.

Gordijnen voorzien van de stof

Ook kan je de tussenvoering gebruiken voor verschillende onderdelen in huis. Als je jouw gordijnen extra stevig wilt maken en goed wilt laten hangen, kan je deze stoffen bestellen en toevoegen aan jouw creatie. Ook hiervoor dien je goed op te letten welke kleuren je kiest. De kleur moet bijvoorbeeld passen bij de rest van de gordijnen en tevens geen afbreuk doen aan de functie die het gordijn uiteindelijk in de ruimte heeft. Als je de stoffen bestelt, kan je deze in ieder gewenste afmeting verkrijgen. Ga jij voor een aantal vierkante meters of toch een hele rol?