Bekledingsstof

 

Verrassende bekledingsstoffen bij Royal Look voor een nieuw interieur

 

Is de stof van je favoriete bank versleten of bevinden er zich vlekken in de bekleding van je favoriete stoel? Met de bekledingsstoffen van Royal Look creëer je binnen een mum van tijd een volledig andere uitstraling aan je wooninterieur. Of je nu een enkel stuk opnieuw wilt bekleden of de complete woonkamer van andere meubelstoffen of gordijnstoffen wilt voorzien, Royal Look beschikt over talrijke bekledingsstoffen voor iedere voorkeur. Benieuwd naar ons brede assortiment? Neem dan gelijk een kijkje in onze webshop.

 

Welke bekledingsstof is het meest geschikt?

 

Bij de keuze voor de beste bekledingsstof speelt naast het uiterlijk ook mee dat de stof een lange levensduur dient te hebben. Aangezien de bekledingsstof veel te verduren krijgt, is het verstandig om een slijtvaste stof te selecteren. De slijtvastheid van de bekledingsstof wordt aangegeven in de Martindale-waarde. Hoe hoger deze waarde is, des te meer de bekledingsstof kan verdragen. Bij een intensief woongebruik adviseren we over het algemeen om bekledingsstoffen met een Martindale-waarde van 20.000 of meer te selecteren.

 

Herstofferen met bekledingsstof is duurzaam

 

Een fauteuil opnieuw bekleden met een nieuwe stof is met betrekking tot de duurzaamheid een uitstekende optie ten opzichte van een nieuw meubel aanschaffen. Met onze bekledingsstoffen kun je eenvoudig een oud meubelstuk opknappen, mits je over de juiste stof beschikt. Van een meubelstof wordt namelijk veel gevraagd. Verkleuring, gebruik, onderhoud en comfort spelen een belangrijke keuze. Weet je niet zeker of een bepaalde bekledingsstof in onze webshop geschikt is voor jouw meubelstuk? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de website.

 

Kleur en textuur bepalen de look en feel van bekledingsstoffen

 

De uitstraling, kleur en comfort spelen een grote rol bij bekledingsstoffen. De uitstraling en het comfort worden veelal bepaald aan de hand van de structuur van de stof. Kies bijvoorbeeld voor een spijkerstof om een stoere, robuuste uitstraling te creëren, of selecteer juist het gladde skai leer voor een strak en modern design. De kleur hangt van je persoonlijke smaak, stijl en interieur. Houd je van natuurlijke tinten met een rustige uitstraling, of kies je juist een bekledingsstof die met de rest van de kamer contrasteert? Jij bepaalt welke stof het beste bij je interieur past. Twijfel je tussen bepaalde kleuren, dan bieden we de mogelijkheid om staaltjes stof voor € 1,- te bestellen.

 

Bestel direct je favoriete bekledingsstof in de webshop

 

Heb je volop inspiratie om met de bekledingsstoffen aan de slag te gaan? Stoffen bij Royal Look bestellen en afrekenen gaat gemakkelijk, snel en veilig. Stoffen die voor 12:00 uur zijn besteld, heb je de volgende werkdag in huis. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om veilig te betalen, bijvoorbeeld met iDEAL, PayPal of SOFORT Banking. Bekijk meteen ons uiteenlopende aanbod bekledingsstoffen in de webshop.