Voile stof kopen

Voile stof kopen: wat is deze transparante stof eigenlijk?


Voile is een zachte, doorzichtige stof en wordt meestal van een mix van katoen, viscose, linnen, polyester en/of acryl gemaakt. De stof bestaat uit garen die in effenbinding worden gesponnen. Het kan in een breed scala aan kleuren en printjes worden gemaakt, dus de keuze is groot. De naam “voile” komt van het Franse woord voor “sluier”, dus je kunt nu vast wel een voorstelling maken hoe deze stof eruit ziet! De stof is vanwege de transparante, delicate kwaliteit zeer lichtgewicht. Om deze reden wordt voile niet alleen in bruidskleding gebruikt, maar bijvoorbeeld ook als klamboe om muggen weg te houden. Ook kun je van deze stof natuurlijk ook luchtige blousejes en jurken maken. Verder is voile stof ook voor gordijnen te gebruiken. Vergeet in dat geval niet om er een plooiband bij te gebruiken, zodat de stof mooi valt en mee plooit!

Wat is het verschil tussen voile en chiffon?


Voile en chiffon lijken op elkaar. Beide zijn transparante stoffen en chiffon kan net als voile stof als gordijnen worden gebruikt. Toch zijn er wel een aantal verschillen op te merken. Chiffon werd oorspronkelijk van zijde stof gemaakt, maar tegenwoordig worden meestal synthetische materialen gebruikt. Daarnaast is chiffon vaak zachter en doorzichtiger dan voile stof. Ben je op zoek naar interieurstoffen om voor gordijnen te gebruiken? Dan is het beter om voile stof te kopen. Deze stof laat namelijk voldoende licht door, maar biedt tegelijkertijd ook een beetje privacy omdat je moeilijker door de stof heen kunt kijken.

Voile stof kopen: originele kleuren en prints bij Royal Look!


Als je op zoek bent naar originele voile stof in leuke kleuren en printjes, dan zit je bij Royal Look natuurlijk goed! Je hebt ruim de keuze uit zowel effen kleuren als bijzondere designs en daarnaast kun je natuurlijk ook rekenen op een scherpe prijs. Royal Look rekent namelijk de inkoopprijs van de leverancier door naar jou, zodat jij ook meeprofiteert. Dit is natuurlijk helemaal mooi als je een grootverbruiker bent en daarom voile stof goedkoop wilt scoren. En wist je dat je vanaf 10 strekkende meters van eenzelfde kleur stof ook nog eens 10% korting krijgt? Een goede reden om extra in te slaan!

Staaltjes transparante stof voor € 1 bestellen


Vind je het maar moeilijk kiezen tussen alle mooie voile stoffen die Royal Look te bieden heeft? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om staaltjes te bestellen. Dit kost maar € 1 en is een goede manier om erachter te komen of je de juiste kleur te pakken hebt. Dit is erg belangrijk als je bijvoorbeeld nieuwe gordijnstoffen zoekt en zeker wil weten of de gekozen stof wel bij de rest van het interieur past. Maar ook als je er kleding van maakt, is het wel zo fijn om de kleuren van tevoren te kunnen bekijken en vergelijken. Uiteraard zijn er van andere stoffen uit de Royal Look webshop ook proefjes te bestellen. Als je dus bijvoorbeeld twijfelt tussen chiffon, voile of tule stof, dan vraag je van alle drie de stoffen gewoon een staaltje aan. Je ziet en voelt in een oogopslag meteen het verschil en dan is de keuze veel makkelijker te maken!

Vandaag bestellen = morgen in huis


Als je vandaag voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan verwerkt en verstuurt Royal Look jouw pakketje dezelfde dag nog. In de meeste gevallen krijg je jouw stoffen dus de volgende dag al binnen! Bestel je voor meer dan € 70? Dan zijn de verzendkosten gratis. Betalen doe je eenvoudig en veilig met verschillende betaalmethoden. In Nederland betaal je met iDEAL, maar creditcard, Apple Pay of PayPal is ook mogelijk. In België kies je daarnaast ook uit Belfius Direct Net, KBC/CBC Betaalknop, Bancontact of SOFORT Banking. Je wordt altijd omgeleid naar een beveiligde betaalpagina, dus je gegevens zijn altijd afgeschermd!