zomer stof

Zomerstof voor de mooiste creaties bij Royal Look

 

De mooiste zomerstoffen vind je in de webshop van Royal Look! Na de donkere wintermaanden verheugt iedereen zich op de warme zomer. Maar ook op modegebied zijn de trends in de zomer het meest interessant. Bonte, felle kleuren met zwierige ontwerpen zijn wat anders dan al het blauw en zwart voor de winter. Royal Look biedt een veelzijdig aanbod zomerstoffen voor soepel vallende rokken, kleurige blouses en een chique pantalon. Neem gelijk een kijkje in de webshop om meer inspiratie op te doen.

Zomerstoffen van allerlei materialen

 

Niet alleen de kleuren en patronen van zomerstoffen zijn belangrijk, ook is het soort materiaal net zo belangrijk. In de zomermaanden kan het namelijk zeer heet worden, waardoor je dient te voorkomen dat de stof blijft plakken of schuren tijdens het zweten. De perfecte stof voor de zomer is met stip op 1 katoen. Katoen verdraagt warmte goed, is lucht doorlatend en werkt absorberend. Ook linnen stof is een ideaal materiaal als zomerstof voor broeken. Viscose stof is een uitstekende derde zomerstof, wat door de combinatie van de draden enorm lijkt op katoen. Door de toevoeging van elastane is viscose een zeer sterke stof, die ook nog eens koel aanvoelt tijdens de zomermaanden.

Bekijk onze zomerstoffen in de webshop

 

Heb je gelijk zin om met onze zomerstoffen een prachtige zomerjurk te gaan maken? Bestellingen die voor 12:00 uur zijn geplaatst, worden in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Bovendien zijn de verzendkosten bij een bestelling van € 70,- of meer gratis. Bekijk gelijk onze webshop voor kleurige zomerstoffen.