Mooie stoffen

Mooie stoffen bestellen bij Royal Look

 

Op zoek naar mooie stoffen voor een prachtige jurk, grappige babykleren of je favoriete fauteuil? Al ruim 30 jaar biedt Royal Look een uitgebreid stoffen assortiment dat zorgvuldig door onze inkopers is samengesteld. Van meubelstoffen tot baby stoffen, van modestoffen tot gordijnstoffen. Bovendien vullen we ons aanbod wekelijks bij, zodat je gegarandeerd de nieuwste trends op het gebied van stof bij ons terugvindt. Of je nu een luxueuze mantel wilt ontwerpen of een casual sweatertrui, je doet volop inspiratie op in onze webshop.

Altijd voordeel op onze mooie stoffen

 

Bij Royal Look profiteer je altijd voor goedkope stoffen van een uitmuntende kwaliteit. Wij berekenen onze scherpe inkoopprijs namelijk rechtstreeks door aan onze klanten. Bestel je daarnaast 10 meter of meer van dezelfde kleur stof? Dan geniet je van 10 procent extra korting op je bestelling. Bij bestellingen boven de € 70,- zijn de verzendkosten bovendien gratis. Zo wordt mooie stoffen bestellen bij Royal Look wel heel voordelig!

Bekijk onze mooie stoffen in de webshop

 

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de mooiste stoffen? Bekijk dan meteen ons aanbod aan kleding- en interieurstoffen in de webshop. Binnen een paar klikken bestel je jouw favoriete stof en reken je de bestelling af in een beveiligde betaalomgeving, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Als je bovendien een bestelling voor 12:00 uur plaatst, pakken wij de stof dezelfde dag nog voor je in en doen we het op de post. In de meeste gevallen betekent dit dat je jouw pakket met mooie stoffen al de volgende werkdag kunt uitpakken!