Namaak suede

Namaak suede bestellen bij Royal Look

 

Zoek je de beste namaak suede om een fraaie sjaal te ontwerpen? Of wil je je bankstel met imitatie suede bekleden? Royal Look biedt een uiteenlopend assortiment aan namaak suede voor je kleding en interieur. In onze collectie vind je allerlei kleuren terug. Bovendien wordt ons aanbod aan stoffen iedere week door onze inkopers aangevuld met de nieuwste trends. Naast namaak suede kun je ook bij ons terecht voor talrijke andere stoffen, zoals velvet stof, fluwelen stof of spijkerstof. Bekijk meteen onze webshop om inspiratie op te doen.

 

Wat is namaak suede precies?

 

Namaak suede staat ook wel bekend als alcantara stof. Het kunststof wordt gemaakt van 100 procent polyester en is van een heerlijk soepele kwaliteit. Het materiaal heeft bovendien een mooie vleug, wat een speels effect geeft. Namaak suede is zacht, slijtvast en eenvoudig te reinigen. Het is daarom een welkom alternatief van echte suede. Imitatie suede is zowel in felle kleuren, maar ook in fraaie aarde tinten beschikbaar. Prachtig om te gebruiken voor kleding als een blazer of een mantel. Maar ook is namaak suede geschikt voor gordijnstoffen of het vernieuwen van meubels.

 

Voordelig namaak suede kopen bij Royal Look

 

Bij Royal Look koop je namaak suede in tegen een scherp tarief. Zo bestel je namaak suede al vanaf € 7,99 per strekkende meter. Ben je daarnaast van plan om meer dan 10 meter van dezelfde kleur namaak suede te kopen? Dan ontvang je nog eens 10 procent extra korting op je bestelling. Royal Look werkt vanuit Harderwijk en verzend je pakket vanaf € 70,- gratis naar je toe. Bekijk meteen ons aanbod namaak suede in de webshop.