Gecoat katoen

Gecoat katoen is sterk, water- en vuilafstotend!

Gecoat katoen is een soort katoen met een speciale laag (coating) erop. Deze coating is water- en vuilafstotend en enorm sterk. Dit maakt gecoat katoen geschikt als picknick tafelkleed voor buiten (of voor binnen natuurlijk!). Verder is de stof ook sterk genoeg om er bijvoorbeeld toilettasjes, boodschappen shoppers of opbergmanden van te maken. Of misschien heb je wel nog knutselprojecten waar je vrolijk gekleurd en stevig textiel nodig hebt, want daar kun je ook prima gecoat katoen voor gebruiken. Kortom, de mogelijkheden zijn volop aanwezig met gecoate katoenen stoffen!

Verschillende kleuren en dessins gecoat katoen

Gecoat katoen komt in verschillende kleuren en dessins. Royal Look heeft dan ook diverse kleuren en prints uit voorraad direct leverbaar. Dankzij de coating laag vervagen de kleuren niet en blijven gecoat katoenen stoffen nog heel lang mooi. Ga je een tafelkleed maken, dan kun je gecoat katoen in thema van het diner bestellen. Met kerst is bijvoorbeeld rood en groen heel geschikt. Bij een lentebrunch zijn pastelkleuren gecoate katoen weer geschikt. Kun je niet kiezen tussen al dat moois? Dan is het bij Royal Look ook mogelijk om staaltjes voor maar € 1 te bestellen. Zo kun je thuis alle proefjes stoffen op je gemakje bekijken en vergelijken met elkaar. Kijk ook trouwens bij onze andere water- en vuilafstotende stoffen online, zoals scuba stof en outdoor stof.

Gecoat katoen bestellen? Voordelig en snel bij Royal Look!

Gecoat katoen per meter bestel je snel en voordelig bij Royal Look. Wij bieden de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs en onze webshop wordt wekelijks bijgevuld met nieuwe voorraden. Check dus regelmatig de website of hier ook iets leuks voor jou bij zit. Ga bijvoorbeeld voor gecoat katoen met hip printje om een tasje van te maken, of wil je toch liever klassiek rode polkadot gecoate katoen om een tafelkleed van te maken? Wat je ook kiest, je krijgt 10% korting als je 10 meter of meer van eenzelfde kleur en soort gecoat katoen koopt! Als je op werkdagen voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan heb je in de meeste gevallen de volgende dag al je pakket binnen. Bovendien betaal je bij een bestelling vanaf € 70 ook geen verzendkosten meer, dus reden genoeg om vandaag nog een flinke voorraad gecoate katoen en andere goedkope stoffen in te slaan!