Wiegbekleding stof

Wiegbekleding stof bestellen bij Royal Look

 

Kun je niet wachten om zelf de wiegbekleding stof uit te zoeken voordat de baby komt? Of wil je met prachtige baby stoffen een communiejurk maken? Royal Look beschikt over een veelzijdige collectie stoffen voor wiegbekleding. Met maar liefst 30 jaar ervaring weet Royal Look altijd een bijzonder assortiment neer te zetten met de nieuwste trends op stoffengebied. Neem gelijk een kijkje in onze webshop om gelijk aan de slag te gaan!

Wiegbekleding stof in allerlei kleuren en dessins

 

De wiegbekleding stof, ook wel broderie genoemd, is een fraaie stof van katoen met een sierlijke afwerking. Het materiaal voelt heel natuurlijk aan en valt soepel. Deze stof wordt dan ook veel toegepast voor wiegbekledingen, kussens, gordijntjes of het maken van kinderkleding. In de webshop van Royal Look vind je de wiegbekleding stof in allerlei kleuren en patronen; van roze tot ecru, van bloemetjes tot beertjes motieven.

Voordelig wiegbekleding stof kopen bij Royal Look

 

Aangezien Royal Look de scherpe inkoopprijzen van de groothandel direct doorberekent aan jou als klant, profiteer je van goedkope stoffen van een hoge kwaliteit. Bestel je bovendien 10 meter of meer van dezelfde kleur wiegbekleding stof, dan krijg je 10 procent extra korting. Daarnaast betaal je bij een bestelling vanaf € 70,- of meer geen verzendkosten. Nog meer reden om een grote bestelling voor je hobbyproject te plaatsen!

Bekijk meteen onze webshop voor wiegbekleding stof

 

Als je voor 12:00 uur een bestelling plaatst, verzenden wij je pakket nog dezelfde dag. In de meeste gevallen ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag met de post. Bekijk direct onze webshop, zodat je deze week nog met de wiegbekleding stof aan de slag kan gaan!