Retour – Herroepingsrecht

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een klant gebruik van zijn retourrecht dan dient Royal Look het gehele orderbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten.

Let op! Dit is alleen van toepassing bij producten die niet op maat geknipt zijn. Op maat geknipte artikelen, dit zijn al onze stoffen, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. 

Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat aan Royal Look geretourneerd worden, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Aanmelding van een retour kunt u doen door eerst per mail contact op te nemen met webshop@royallook.nl

Heeft u andere vragen over ons retourbeleid? Neem dan ook contact op met ons per mail via webshop@royallook.nl

Heeft u een verkeerde levering ontvangen of bevat uw stof een foutje? Neem dan contact met ons op. Dan zoeken wij samen naar een passende oplossing of wij zorgen dat u alsnog zo snel mogelijk het bestelde product in huis heeft.

Komt de kleur niet overeen met de foto? We hebben veel zorg besteed aan het fotograferen van onze producten. Hiervoor hebben we professionele apparatuur en speciale verlichting gebruikt. Echter kan de kleur per beeldscherm verschillen.

Wilt u zeker weten dat u de gewenste kleur en/of stof besteld? Bestel dan eerst een staaltje van de stof voor €1,00.De verzendkosten voor alleen een staaltje bedraagt € 1,00.