Paneel stoffen

Paneel stoffen bestellen bij Royal Look

 

Bij paneel stoffen staat de print op de stof centraal. Met de grappigste ontwerpen in de webshop van Royal Look creëer je prachtige dames- of kinderkleding. We bieden een uiteenlopende variëteit in allerlei kleuren en patronen aan, zodat je je creatief helemaal kunt uitleven. Bovendien vullen onze inkopers het assortiment iedere week aan met de nieuwste trends op stoffen gebied. Of je nu speelse baby stoffen zoekt of helemaal los wilt gaan met gordijn stoffen, je vindt bij Royal Look de stof die bij je past.

Wat is paneel stof?

 

Paneel stof houdt in dat er een groot motief op de stof geprint is. Over het algemeen herhaalt dit motief zich op een frequente afstand. De afstand tot het volgende motief noemt men het rapport. Hoe kleiner het motief, des te kleiner het rapport. Veelal bestaan paneel stoffen uit sweatstof of jersey stof. Royal Look beschikt over een groot aanbod katoen jersey paneel stoffen. De meeste paneel stoffen zijn zeer stevig, maar voelen comfortabel en prettig aan.

Voordelig paneel stof kopen bij Royal Look

 

Royal Look biedt een groot aanbod paneel stoffen aan tegen een scherp tarief. Bestel je daarnaast 10 meter of meer dan dezelfde kleur paneel stof? Dan profiteer je van 10 procent extra korting op je bestelling. Bij bestellingen boven de € 70,- hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Als je voor 12:00 uur je bestelling plaatst, gaan wij dezelfde dag voor je aan de slag en zorgen we dat het verzonden is. De postbezorger bezorgt je pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag. Bekijk meteen ons aanbod paneel stoffen in de webshop.