Nepbont

Nepbont is the way to go!

Nepbont, imitatiebont of faux fur is net als kunstleer een diervriendelijk en veganistisch alternatief voor een echte dierenvacht. Kies je voor nepbont van goede kwaliteit, dan is het nauwelijks nog van echt bont te onderscheiden. Daarnaast is nepbont ook een stuk goedkoper en kun je het makkelijk wassen, dus eigenlijk zijn er alleen maar voordelen als je kiest voor nepbont! Nepbont wordt meestal van een soort polyester stof gemaakt en gecombineerd met acrylvezels. Het is in alle kleuren van de regenboog te verven en komt dus ook in prachtige dessins.

Leuke ideetjes met nepbont

Waar kun je nepbont dan allemaal voor gebruiken? Ten eerste is nepbont uiteraard als kledingstof te gebruiken en geschikt om bijvoorbeeld een jas van te maken. Naai er ook meteen bijpassende accessoires zoals oorwarmers, sjaals, wanten of mutsen van en je komt zo stylish de winter door. Daarnaast is nepbont ook uitstekend te gebruiken voor in het interieur als meubelstoffen. Denk maar bijvoorbeeld aan sierkussens, poefjes, bedspreien en dekentjes van heerlijk zacht nepbont.

Tips voor het bewerken van nepbont

Het is goed om te weten dat nepbont niet de makkelijkste stof is om te naaien voor beginners, zeker als het nepbont met lange haren betreft. Gebruik in ieder geval een sterke polyester draad, aangezien het een zware stof is. Zorg bij het knippen van de stof er ook voor dat de haren in de juiste richting staan. Bij jassen is het bijvoorbeeld het beste dat de haartjes naar beneden vallen. Nepbont kun je in principe wassen in de wasmachine, maar niet met andere stoffen. Was het op een handwasprogramma of doe het gewoon echt met de hand. Daarnaast mag je nepbont ook nooit in de droger stoppen. Laat je nepbont liggend op een handdoek drogen aan de lucht.

Goede kwaliteit nepbont bestel je bij Royal Look!

Goede kwaliteit nepbont bestel je snel en goedkoop bij Royal Look. Wij bieden de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs en onze voorraden worden wekelijks bijgevuld met nieuwe stoffen. Check dus regelmatig onze webshop om te kijken of hier ook iets leuks voor jou bij zit. Als je op werkdagen voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan heb je in de meeste gevallen de volgende dag al je pakket binnen. Bovendien betaal je bij een bestelling vanaf € 70 ook geen verzendkosten meer, dus reden genoeg om vandaag nog een flinke voorraad nepbont en andere goedkope stoffen in te slaan!