Burlington stof

Burlington stof kopen bij Royal Look

 

Burlington stof, dat ook wel Texture, Bi-Stretch en Terlenka wordt genoemd, is een 100 procent polyester stof die onder meer geschikt is voor gordijnen, lakens, tafellinnen, zaaldecoratie en alledaagse kleding. Het voordeel van deze stof is dat het niet alleen krimp- en kreukvrij is, maar ook kleurecht blijft. Royal Look beschikt over een uitgebreid assortiment aan burlington stof, in allerlei kleuren en soorten. Bovendien is online stoffen kopen bij Royal Look snel, veilig en eenvoudig. Benieuwd naar ons brede scala aan modestoffen, meubelstoffen, baby stoffen en meer? Neem dan gelijk een kijkje in onze webshop.

Burlington stof voor interieur en kleding

 

Met meer dan 40 verschillende kleuren burlington stof maak je jouw favoriete ontwerp met een tint die bij je past. Van neutrale kleuren zoals licht beige en staalblauw tot opvallende tinten als limegroen en lichtgeel. Iedere week wordt het assortiment bovendien aangevuld met nieuwe kleuren, zodat je altijd de nieuwste trends bij Royal Look kunt bestellen. De stof vind je veel terug in de vorm van gordijnen, maar ook andere decoratie als vlaggen kun je uitstekend maken van burlington stof. Het lichte, maar daarnaast stevige materiaal is bovendien handig voor pantalons of blazers. De burlington stof is namelijk kreukvrij, waardoor je het vrijwel niet hoeft te strijken.

Goedkoop burlington stof bestellen bij Royal Look

 

Voor goedkope burlington stof ben je bij Royal Look aan het juiste adres. Je betaalt namelijk slechts € 2,99 per strekkende meter. Bovendien ontvang je, als je 10 meter of meer van dezelfde kleur aanschaft, nog een 10 procent extra korting. Bij een bestelling vanaf € 70,- zijn de verzendkosten zelfs gratis. Bekijk direct ons brede scala burlington stof in de webshop.