borgstoffen

Borgstoffen kopen bij Royal Look

Op zoek naar borgstoffen voor je ontwerp? Royal biedt een uiteenlopend aanbod aan borg, teddy of borg teddy stoffen aan in de webshop. We beschikken over allerlei kleuren en prints, zodat je altijd een stof vindt die bij je past. Naast borgstoffen hebben we al ruim 30 jaar een enorm assortiment aan modestoffen, meubelstoffen, kinderstoffen en meer. Bovendien vullen we het aanbod iedere week bij, zodat je altijd de laatste trends in onze webshop terugvindt. Benieuwd naar onze borgstoffen? Laat je dan gelijk inspireren in de webshop. Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd.

De mooiste borgstoffen voor kleding

Borgstoffen worden veelal toegepast voor warme kleding. De kortharige textuur met opkrullende vezels zorgen er namelijk voor dat meer lucht wordt vastgehouden, waardoor je het minder gauw koud hebt. Vaak worden borgstoffen van polyester stof geproduceerd, maar ook modellen met katoen komen voor. De stof voelt comfortabel aan en heeft zelfs iets weg van een dierenvacht, zonder dat er dierenleed aan te pas komt. Borgstoffen vind je terug in chique mantels voor volwassenen of als een fluffy vest. Ook babypakjes, een slaapzak en babydeken zijn zeer geschikt om te maken van borgstoffen.

Speelse borgstoffen voor je interieur

Niet alleen voor kleding zijn borgstoffen ideaal, het materiaal is namelijk ook zeer geschikt om in je interieur toe te passen. Voorbeelden zijn de stoelbekleding of een aaibare sprei. Verder maak je van borgstof grappige kattenmandjes, dekentjes voor de honden of dierenspeelgoed. De stof kun je gemakkelijk wassen op 30 graden, waardoor het gemakkelijk schoon blijft. Bekijk meteen ons aanbod borgstoffen in de webshop. Boven de € 70,- gratis verzending.