Verduisterend doek

Verduisterend doek bestellen bij Royal Look

 

Op zoek naar verduisterend doek dat een kamer aardedonker maakt? Royal Look beschikt over verduisterende zonwerende stof van een uitmuntende kwaliteit. Het stevige, maar ook soepel vallende verduisteringsdoek is uitstekend te gebruiken als gordijnstof. Aan de ene zijde is het verduisteringdoek voorzien van een grappige structuur, terwijl aan de andere zijde een gladde verduisteringsstof is aangebracht. Royal Look biedt een uiteenlopend aanbod verduisterende doeken aan in de webshop. Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op het gebied van stoffen, van meubelstoffen tot babystoffen. Neem gelijk een kijkje in de webshop om inspiratie op te doen.

Wat is verduisterend doek?

 

Zoals de naam al weergeeft, laat verduisterend doek geen licht door. De stof is zeer dicht geweven in een bepaald patroon, waardoor er geen licht tussen de vezels door komt. Bovendien zitten er meestal meerdere dunne lagen aan elkaar vast. Verduisteringsdoek hoeft trouwens niet van een donkere kleur gemaakt te worden. Zo biedt Royal Look ook verduisterende zonwerende stof aan in lichte kleuren als beige en champagne. Als je dus een interieur met lichte tinten hebt, kun je hier gemakkelijk een bijpassende kleur verduisteringsdoek bij bestellen. Verduisterend doek van een goede kwaliteit valt bovendien soepel, waardoor het een prachtige stof is om te gebruiken bij gordijnen. Vaak past men verduisterend doek toe in de slaapkamer, maar in principe is het voor elke ruimte in de woning geschikt.

Voordelig verduisterend doek per meter inkopen bij Royal Look

 

Bij Royal Look betaal je alleen voor de hoeveelheid verduisterend doek die je daadwerkelijk nodig hebt. Of je dus een klein hobbyproject hebt of de gordijnen in je volledige huis van verduisteringsdoek wilt voorzien, je bestelt altijd hoge kwaliteit stof tegen een scherpe prijs. Bestel je 10 meter of meer van dezelfde kleur verduisterend doek? Dan ontvang je 10 procent extra korting. Zo wordt een extra voorraad stof inslaan wel heel voordelig! De verzendkosten bij een bestelling van € 70,- of meer zijn overigens gratis.

Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

 

Heb je meteen zin om zelf een ontwerp te gaan maken met het verduisterende doek? Bekijk gelijk onze webshop voor verduisteringsstoffen. Voor 12:00 uur besteld, betekent de volgende werkdag de stof in huis!