Geplaatst op

Paneelstof voor kinderen

Mooie paneelstoffen voor kinderen

Wat zijn paneelstoffen voor kinderen? Met “paneel” wordt een groot motief bedoeld dat op een stof geprint is. Dit motief herhaalt zichzelf op regelmatige afstanden. Een paneelstof voor baby heeft bijvoorbeeld dierenfiguren. Meestal bestaan paneelstoffen voor kinderen uit jersey stof, katoen stof, sweater stof of geweven stoffen. Paneelstof voor kinderen kun je gebruiken om allerlei soorten kleren van te maken. Denk bijvoorbeeld aan pyjama’s, huispakken, sweaters en broeken. Dankzij de zachte kwaliteit is paneelstof voor een baby lekker zacht. Ook kun je paneelstoffen voor kinderen gewoon op 30 graden wassen in de wasmachine.

Paneelstof voor baby bewerken: een aantal tips

Paneelstoffen voor baby’s en kinderen kun je het beste met een rolmes snijden. Snijd in de richting van de steek mee. Verder is paneelstof ook voor beginners makkelijk om mee te werken. Qua naaigaren kun je het beste katoengaren gebruiken. En wist je dat paneelstof voor kinderen ook prima geschikt zijn om quilts van te maken? Kies bij Royal Look dus een aantal mooie paneelstoffen uit en naai er een leuk dekentje of speelkleed van. Tussen de twee lagen paneelstoffen kun je een laag vlieseline aanbrengen voor extra stevigheid.

Moeilijk kiezen? Staaltjes bieden oplossing!

Met zoveel mooie paneelstoffen voor kinderen is het soms maar lastig kiezen. Kun jij ook echt niet kiezen welke paneelstoffen voor baby’s je online moet bestellen? Dan kun je bij Royal Look ook staaltjes paneelstoffen kopen voor maar € 1. Dit is een goede manier om thuis rustig alle stoffen te bekijken en vergelijken met elkaar. Ook stellen staaltjes je in staat om de perfecte stoffen combinaties te vinden als je verschillende paneelstoffen voor kinderen in een quilt wilt verwerken. Laat de kids ook meebeslissen aan de hand van de staaltjes, zodat ook zij 100% tevreden zijn met de stofkeuze!

Makkelijk & snel paneelstoffen bestellen bij Royal Look

Royal Look verkoopt hoogwaardige paneelstoffen voor baby’s en kinderen en we hebben een groot aanbod. Browse dus lekker rond in onze webshop en vul je digitale winkelmandje met trendy goedkope stoffen waarmee je meteen aan de slag kunt om de leukste kinderkleding en andere accessoires te maken. Gratis verzenden doen we vanaf € 70, dus extra reden om meteen veel in te slaan. Als je vandaag (op een werkdag) voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. In de meeste gevallen krijg je jouw pakket morgen al in huis!