Patroon kinderjurk

Gratis patroon voor kinderjurk op internet

Ben je nog op zoek naar een gratis patroon voor een kinderjurk? Op internet zijn er genoeg te vinden. Een patroon voor een kinderjurk voor peuters, kleuters… de keuze is echt reuze. Ook qua modellen heb je genoeg te kiezen als je een kinderjurk gaat naaien. Een kinderjurk naaien met veel details zoals kraagjes en boorden zijn wel iets lastiger dan simpele modellen. Houd daar rekening mee als je een patroon kinderjurk zoekt. Als beginner is het namelijk soms wel lastig om al die details goed te krijgen. Aan de andere kant moet je het maar als een hobby zien: een net jurkje naaien is ook gewoon een leuke bezigheid!

Wat heb je nodig om een kinderjurk te naaien?

Maar wat heb je dan allemaal nodig om een kinderjurk te naaien? Naast het patroon voor een kinderjurk heb je natuurlijk ook stoffen nodig. Bij Royal Look heb je een ruime keuze, van katoen tot aan fluweel. Voor beginners is een katoen stof zoals poplin of mousseline het makkelijkst om mee te werken, aangezien het niet al te glad is en ook niet elastisch. Verder zijn naaigaren, een elastieken band, spelden en een naaimachine ook nodig als je een kinderjurk gaat naaien.

Moeilijk kiezen? Staaltjes bieden oplossing!

Met zoveel mooie stoffen om een kinderjurk te naaien is het soms maar lastig kiezen. Kun jij ook echt niet kiezen welke stoffen je online moet kopen? Dan kun je bij Royal Look ook staaltjes stoffen kopen voor maar € 1. Dit is een goede manier om thuis rustig alle stoffen te bekijken en vergelijken met elkaar. Zo kun je bijvoorbeeld ook je kinderen laten kiezen welke stof zij het mooiste vinden voor hun eigen jurk. Ook stellen staaltjes je in staat om de perfecte stoffen combinaties te vinden als je meerdere stoffen in een patroon voor een kinderjurk wilt verwerken. Kortom, staaltjes zijn gewoon heel handig bij het maken van een keuze!

Extra voordelig stoffen kopen in de outlet!

Wil je extra goedkoop stoffen kopen om een net jurkje of andere kinderkleding van te naaien? Neem dan vooral een kijkje bij onze outlet. Hier zijn namelijk stoffen te koop uit de vorige seizoenen. Deze passen niet meer in het huidige aanbod van de webshop, dus verkopen we ze tegen een gereduceerde prijs. Denk dus bijvoorbeeld aan seizoensgevoelige of trendgevoelige dessins en printjes. Het aanbod varieert flink en iedere week worden onze voorraden (van zowel het nieuwe aanbod als de SALE) bijgevuld. Heb je een stof gevonden uit de nieuwe collectie? Dan krijg je 10% korting als je 10 meter of meer van dezelfde kleur en soort stof koopt. Altijd goedkoop stoffen scoren bij Royal Look dus!

Makkelijk & snel stoffen bestellen bij Royal Look

Stoffen kopen om een patroon van een kinderjurk te naaien doe je dus makkelijk, goedkoop en snel bij Royal Look. In onze shop vind je alleen goede kwaliteit kinderstoffen en we hebben een groot aanbod. Naast diverse soorten katoen in alle kleuren en talloze printjes verkopen we onder andere ook polyester stof, flanel en nog meer stoffen geschikt voor kinderkleding en nette jurkjes! Browse dus lekker rond in onze webshop en vul je digitale winkelmandje met de leukste goedkope stoffen waarmee je meteen aan de slag kunt om een kinderjurk te naaien. Gratis verzenden doen we vanaf € 70, dus extra reden om meteen veel in te slaan. Als je vandaag (op een werkdag) voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. In de meeste gevallen krijg je jouw pakket morgen al in huis!