Zitzak stof

 

Een zitzak is de ideale toevoeging in huis!

Een zitzak is ideaal om thuis op te relaxen. Niet alleen jij, maar ook de kinderen kunnen er lekker op zitten lezen of spelen. Zit jij daarom ook weleens te denken zelf een zitzak te maken? Dat kan! Op internet staan veel gratis patronen om een zitzak te maken en bij Royal Look kun je natuurlijk terecht voor de mooiste zitzak stoffen. Maak je een zitzak voor de kids, dan kun je speciale kinderstoffen kiezen. Heb je geen kinderen en zoek je een bijpassende zitzak voor een minimalistisch interieur, dan hebben we ook diverse stoffen in neutrale kleuren zoals zwart of beige. Kortom, er is voor ieder wat wils en voor iedereen wel een zitzak stof!

Zitzak haken of naaien? Een aantal tips

Kies bij voorkeur voor een stevige stof om zelf een zitzak te maken. Velours stof of meubelstoffen zijn doorgaans geschikt. De reden waarom je een stevige zitzak stof wilt, is omdat een zitzak op de grond meer te verduren krijgt dan een sierkussen op de bank. Ook bij een zitzak haken is een grovere wol kopen belangrijk, omdat delicate soorten te snel slijten. Wil je een zitzak voor buiten in de tuin maken? Dan is het verstandig om zitzak stof voor outdoor gebruik te kiezen. Royal Look heeft diverse outdoor stoffen die waterafstotend zijn en dus prima geschikt voor buiten zijn. Voor de vulling gebruikt men meestal EPS korrels.

Zoveel keuze… Staaltjes zitzak stof voor € 1!

Kun je niet kiezen welk type en kleur zitzak stof je moet kopen? Dan kun je bij Royal Look ook staaltjes zitzak stof kopen voor maar € 1! Dit is een goede manier om thuis op je gemakje alle zitzak stoffen te bekijken en vergelijken met elkaar. Staaltjes zijn namelijk heel handig bij het maken van een keuze en je kunt dan bijvoorbeeld meteen zien of de gekozen zitzak stof goed past bij de rest van je interieur.

Zitzak stof kopen? Natuurlijk bij Royal Look!

Heb je al een zitzak patroon gevonden? Dan zit je bij Royal Look natuurlijk aan het juiste adres! In onze shop vind je mooie stoffen die geschikt zijn om zitzakken mee te maken, verkrijgbaar in talloze designs en kleuren. Browse dus lekker rond in onze webshop en vul je digitale winkelmandje met de leukste goedkope stoffen waar je meteen mee aan de slag kunt. Gratis verzenden doen we vanaf € 70, dus extra reden om lekker veel in te slaan. Als je vandaag (op een werkdag) voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. In de meeste gevallen krijg je jouw pakket morgen al in huis!