Decostoffen

Wat zijn decostoffen?

Soms heb je een stevigere stof dan kledingstof nodig, maar hoeft het ook weer niet zo stug als meubelstof te zijn. In dit geval komt decostof goed van pas: deze stof zit qua stevigheid een beetje tussen beide in! Decostoffen zijn multifunctioneel in te zetten. Aangezien de stof iets steviger is dan de meeste kledingstoffen, is het bijvoorbeeld erg geschikt om er een tas van te maken. Maar ook als je stoffen zoekt om hoezen voor sierkussen van te maken, zit je met decoratie stof goed. Decostoffen zijn namelijk in mooie printjes en kleuren verkrijgbaar. Royal Look verkoopt als decoratiestoffen groothandel naast basic kleuren deco stoffen ook exclusieve printjes en dessins.

Staaltjes decostof bestellen

Kun je niet kiezen tussen al die mooie decoratiestoffen? Dan is het bij Royal Look ook mogelijk om staaltjes te bestellen. Dit kost slechts € 1 en het is een slimme manier om thuis op je gemakje alle stoffen te bekijken en vergelijken, voordat je tot een grote aankoop overgaat. Ook is staaltjes deco stof bestellen een goed idee als je wilt weten hoe dik de stof in het echt is. Handig als je nog twijfelt of je beter voor stevig meubelstof, soepele kledingstof of toch liever iets er tussen in wilt qua stugheid: deco stof dus. Je kunt van alle stoffen die Royal Look op voorraad heeft, staaltjes bestellen. Geef je hele interieur en kledingkast dus meteen een make-over met onze goedkope stoffen van mooie kwaliteit!

Royal Look is dé decoratiestoffen groothandel van Nederland en België!

Royal Look is dé decoratiestoffen groothandel van Nederland en België. We hebben namelijk een groot assortiment deco stoffen in effen kleuren, maar ook in hippe printjes. We volgens de laatste trends op de voet en onze voorraden worden wekelijks bijgevuld met nieuwe stoffen, dus neem regelmatig een kijkje of hier een mooie deco stof voor jou bij zit. Naast decoratiestoffen verkoopt Royal Look uiteraard ook allerlei andere goedkope stoffen. Denk maar bijvoorbeeld aan viscose stoffen, gordijnstoffen, alcantara stoffen en nog veel meer. Als je op werkdagen voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan heb je in de meeste gevallen de volgende dag al je pakket binnen. Bovendien betaal je bij een bestelling vanaf € 70 ook geen verzendkosten meer, dus reden genoeg om vandaag nog een flinke voorraad goedkope stoffen aan te leggen!