Nep suede

Nep suede kopen bij Royal Look

 

Ben je op zoek prachtige nep suede om een mantel te maken? Of wil je een fauteuil opnieuw bekleden met namaak suede? Royal Look beschikt over een uiteenlopende collectie aan stoffen voor zowel kleding als het interieur. Naast nep suede vind je in onze webshop bijvoorbeeld fluwelen stof, canvas stof en flanel terug. Wekelijks vullen onze inkopers het aanbod aan met zorgvuldig geselecteerde stoffen die de nieuwste trends volgen. Bekijk meteen ons assortiment in de webshop.

Wat is nep suede?

 

Nep suede, dat ook wel suedine wordt genoemd, wordt geproduceerd van 100 procent polyester stof. Het materiaal beschikt over een fraaie vleug, dat een speels effect oplevert. De stof is daarnaast soepel, fluweelzacht en slijtvast. Ook is nep suede gemakkelijk schoon te maken. Het is dan ook een uitstekend alternatief van echte suede, en bovendien diervriendelijk. Nep suede is zowel in felle kleuren als in zachte aarde tinten verkrijgbaar. De stof is vanwege de soepelheid ideaal om toe te passen voor een blazer, maar ook als gordijnstoffen of het bekleden van een stoel is namaak suede geliefd.

Goedkoop nep suede kopen bij Royal Look

 

Doordat Royal Look de voordelige inkoopprijzen rechtstreeks doorberekend aan de klant, profiteer je van goedkope stoffen van uitstekende kwaliteit. Zo bestel je nep suede voor slechts € 7,99 per strekkende meter. Bestel je 10 meter of meer van dezelfde kleur nep suede? Dan ontvang je zelfs 10 procent extra korting. Daarnaast betaal je bij een bestelling van € 70,- of meer geen verzendkosten. Extra reden om een grote bestelling te doen! Bekijk meteen onze webshop voor meer inspiratie.