zonwerende stoffen

 

Zonwerende stoffen bestellen bij Royal Look

 

Wil je graag zonwerende stoffen kopen ter bescherming tegen het felle zonlicht? Royal Look biedt een brede selectie stoffen aan die geschikt zijn om zonwering van te maken. Van okergeel tot donkerblauw, er is altijd een kleur die bij je ontwerp past. Daarnaast vullen onze inkopers iedere week nieuwe stoffen aan het assortiment toe, waardoor je bij ons altijd de nieuwste trends op stoffengebied terug ziet. Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op het gebied van stoffen. Van baby stoffen tot gordijnstoffen, wij helpen je graag bij het creëren van de mooiste ontwerpen. Bekijk gelijk onze webshop voor meer inspiratie.

Zonwerende stof voor een koele en donkere woning

 

Heerlijk borrelen in de tuin of luieren op een loungeset; wie houdt er niet van ontspannen in de zon? Maar na een lange dal genieten in de zon is het fijn om in een koele woning binnen te komen. Aangezien we ook in Nederland steeds meer te maken krijgen met warmere en langere zomers, is het verstandig om te investeren in zonwering. Dit hoeft echter helemaal niet duur te zijn, want met de zonwerende stof van Royal Look maak je de zonwering eenvoudig zelf. De mogelijkheden van zonwerende stof zijn eindeloos: Markiezen, screens, luifels, parasols of schaduwdoeken zijn slechts enkele vormen van zonwering om het teveel aan zonlicht weg te houden.

Voordelig zonwerende stof kopen bij Royal Look

 

Voor outdoor zonwerende stoffen is het van belang dat de stof kleurecht is en UV-bestendig. Daarnaast is waterafstotende stof een aanrader. Zo gaat de zonwerende stof jarenlang mee en kan het materiaal het verweringsproces gemakkelijk weerstaan. Doordat wij de inkoopprijs rechtstreeks aan de klant doorberekenen, geniet je bij Royal Look van goedkope stoffen voor een scherpe prijs. Je betaalt daarnaast alleen voor het aantal meters dat je daadwerkelijk nodig hebt. Zowel een kleine als grote bestelling is daarmee goed voor de portemonnee. Bestel je 10 meter of meer van dezelfde kleur zonwerende stof? Dan ontvang je 10 procent extra korting. Ook zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling van € 70,- of meer. Reden genoeg om een extra voorraad zonwerende stof aan te schaffen! Bekijk meteen de webshop voor onze kleuren en soorten.