Geplaatst op

Tricot jersey

De voordelen van tricot en jersey

Tricot en jersey zijn erg populair, wat komt door de vele voordelen van deze producten. Zo is jersey stof een zachte en soepele stof die zich aan elke beweging aanpast. Hierdoor is het een fijne stof voor het maken van comfortabele en sportieve kleding. Daarnaast is het antiallergisch en onderhoudsarm en het werkt vocht afdrijvend.

Katoen tricot stof of een viscose stof  is een stof die fijn op de huid valt en ook antiallergisch is. Daarnaast heeft de stof een hoge rekbaarheid, waardoor het ideaal is voor het gebruik in T-shirts, waarbij het koel aanvoelt en lichaamsvocht goed kan transporteren. Je kunt van tricot en jersey bijna alles maken, zoals babykleding, jassen, broeken en hoeslakens.

Tricot en jersey op maat bestellen

Katoen tricot en jersey zijn eenvoudig bij ons op maat te bestellen, waarbij je op de centimeter nauwkeurig afmetingen in meters af kunt nemen. Hierdoor bestel je een precieze hoeveelheid stoffen, zodat je niet te weinig hebt, maar ook niet te veel in huis haalt waardoor je overhoudt.

Grote voorraad van tricot en jersey

Je hoeft bij ons niet te vrezen dat jouw gewenste stoffen en hoeveelheden niet leverbaar zijn. Wij zorgen namelijk continu voor een grote voorraad aan stoffen, waardoor jouw tricot en jersey stoffen altijd geleverd kunnen worden en binnen de voorraadstrekking vallen. Op deze manier ontvang jij altijd snel en volledig jouw bestelling thuis.

Bij Royal Look betaal je veilig met de betaalmethode van jouw voorkeur uit het grote aanbod van mogelijke betaalmethodes. Hierna gaan we jouw order gelijk verwerken en verzenden, zodat een snelle levering gegarandeerd is. Als je voor meer dan 70 euro bij ons bestelt, krijg je de verzending er ook nog gratis bij. Dit maakt het zelf ontwerpen en samenstellen van je eigen comfortabele kleding nog leuker en makkelijker.