Geplaatst op

Gestreepte stoffen

Gestreepte stoffen voor diverse doeleinden

In de winter wil je jezelf heerlijk in wollen mutsen, truien en handschoenen steken om je lichaam warm te houden. Als je dit soort producten zelf wilt maken, komt onze prachtige, wollen gestreepte stof van pas. Deze gestreepte stoffen zijn namelijk uiterst geschikt voor het maken van een heerlijke manteljas, maar ze kunnen ook dienen als gordijnstoffen of om te verwerken in sjaals en rokken.

Gestreepte tricot stof van hoogwaardige kwaliteit

Onze gestreepte stoffen zijn van een zeer hoge kwaliteit katoen, polyester, wol en tricot. Er zit een goede rek in, waardoor ze soepel te gebruiken zijn, en de stof gaat door de hoge kwaliteit erg lang mee. Het is wel belangrijk dat het op een temperatuur van niet hoger dan 30 graden gewassen wordt.

Nauwkeurig gestreepte stoffen bestellen

Stof met een streep kan dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden en de gestreepte stof is van hoogwaardige katoen stof gemaakt onder andere. Nu is het ook nog mogelijk om de precieze hoeveelheid stoffen online te kopen doordat je bij ons op de centimeter nauwkeurig bestellingen kunt plaatsen. Zo voorkom je dat je veel stof overhoudt.

Gemakkelijk gestreepte stof bestellen

Nadat je keuze is gevallen op de gestreepte tricot stof kun je dit gemakkelijk in de juiste hoeveelheid bestellen. Je kunt veilig betalen door de vele verschillende betaalmethodes die wij aanbieden. Vervolgens zorgen wij voor een snelle verzending en levering van jouw bestelling, waarnaast je bij een bestelling boven de 70 euro een gratis verzending cadeau krijgt. Doordat we ook een grote voorraad hebben, kun je snel genieten van jouw gestreepte, goedkope stoffen voor het maken van die lekkere trui of sjaal in een koude winter.