Geplaatst op

Camel beige stoffen

De eigenschappen van camel beige stoffen

De beige camel meubelstof is een stevige stof die erg geschikt is voor de bekleding van bijvoorbeeld banken en stoelen. De stof wordt ook veel gebruikt voor het naaien van tasjes en jasjes met naaigaren. Of zoek je nog naar geschikte gordijnstoffen? Dan is de camel beige stof ook een goede keuze, aangezien het als dik overgordijn kan dienen om tocht te verminderen.

Voor dit product is gebruik gemaakt van katoen stof en de stoffen zijn gemêleerd, wat betekent dat ze uit verschillende draaddiktes of kleuren draden bestaan. Hierdoor hebben ze een gestreepte uitstraling, wat een ruimte met veel effen kleuren mooi op kan breken.

Op de centimeter nauwkeurig bestellen

Camel beige stoffen zijn bij Royal Look heel nauwkeurig, op de centimeter af, te bestellen door de optie om precieze meters in te voeren. Hierdoor voorkom je dat je te weinig stof hebt voor het maken van jouw product, maar aan de andere kant zorg je er ook voor dat je niet te veel hebt, waardoor je de overgebleven stoffen weg moet gooien.

Genoeg camel beige stof op voorraad

Wij hebben een grote voorraad aan stoffen, waarmee we je kunnen verzekeren van een snelle en volledige levering. Hierdoor kan jij altijd de bestelling plaatsen die je wilt plaatsen. Tevens garanderen we zo dat je jouw bestelling snel in huis hebt om ermee aan de slag te gaan.

Veilig en voordelig bestellen

Je kunt bij ons al je favoriete stoffen gemakkelijk bestellen via de website, van kant stoffen tot velvet stof en satijn. Hierbij ben je verzekerd van een veilige betaling met de betaalmethode van jouw keuze en bij een bestelling van meer dan 70 euro krijg je er een gratis verzending bij.